Byomic Telescoop Set

€ 179,95
Wij nemen geen (online) bestellingen meer aan!

Byomic Telescoop Set

Merk: Byomic

€ 179,95
voor 16:30 besteld, vandaag verzonden
  • Voor 16.30 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Veilig betalen met iDeal

Byomic Telescoop Set

Deze telescoop set bestaat uit twee spiegeltelescopen, één voor een gevorderde astronoom en een telescoop voor de beginnende astronoom!

 De Byomic Spiegeltelescoop G 114/900 EQ-SKY

Deze telescoop is voor de ervaren Astronoom, de perfecte combinatie van grote Newton-spiegel en een compacte afmeting. Lichtinval is een belangrijke factor is, de grote 114 mm spiegel komt hierdoor dan ook zeker tot zijn recht. Zo kan er een significante hoeveelheid licht worden verzameld en gereflecteerd. Ideaal om het zonnestelsel te observeren. De 114 mm opening en de relatief lange brandpuntsafstand van 900 mm geven deze OTA (Optical Tube Assembly) een focal ratio van f/7,9. De parallactische montering stelt de gebruiker in staat om de objecten aan de nachthemel eenvoudig te volgen. Het bijgeleverde statief met de equatoriale montering (EQ-SKY) draagt zorg voor een solide basis en goede tracking mogelijkheden.

Let op: Bij deze telescoop ontvangt u een LED-zoeker (ipv een sighting scope) waarmee het nog gemakkelijker is om te richten op een object dat wilt bekijken. Met een rood verlichte punt ziet u waar de telescoop op gericht is.

Byomic Junior Telescoop 40/400

De Junior Spiegeltelescoop 40/400 met kompas is een compacte spiegeltelescoop die eenvoudig in elkaar te zetten is. Hierdoor kunt u kijken naar een universum vol sterren en planeten. U kind kan zo een begin maken aan zijn hemelobservatie. Om de juiste positie te kunnen bepalen zit er een kompas op de telescoop.

De telescoop maakt gebruikt van spiegels en wordt daarom ook wel een Newton of reflector telescoop genoemd. Met een spiegel die een diameter heeft van 40mm is de telescoop in staat om planeten en sterren te vinden die (relatief) dicht bij ons staan. Om de hemellichamen te bekijken bevind zich aan de telescoop een zoeker waarmee het te bekijken object eerst kan worden opgespoord, om aansluitend met de telescoop te bekijken.

Levering:

  • 1x Byomic Spiegeltelescoop G 114/900 EQ-SKY
  • 1x Byomic Junior Telescoop 40/400

Eigenschappen

Artikelnummer 70353
Merk Byomic
Garantie 70353
Gebruik beginner, gevorderde