Over VerrekijkerDirect

VerrekijkerDirect is specialist op het gebied van Verrekijkers, Spotting scopes, Nacthkijkers en andere optische instrumenten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor Telescopen, Warmtebeeldcamera's of bijvoorbeeld Observatiekijkers. In onze 150m2 grote showroom hebben wij meer dan 200 artikelen op voorraad. Deze optische apparaten kunt u bij ons komen bekijken, testen en vergelijken.

 

Een verrekijker die past bij uw wensen

De medewerkers van VerrekijkerDirect doen hun uiterste best om een passende verrekijker, spotting scope of ander optisch apparaat te vinden dat voldoet aan jouw wensen. De één gebruikt een verrekijker voor watersport en de ander voor vogelspotten. Ieder type gebruik vraagt om andere producteigenschappen. Wij denken graag met onze klanten mee en gaan altijd op zoek naar de beste keuze, die past bij uw budget.

Daarom VerrekijkerDirect

  • Professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreid assortiment
  • Gecertificeerde webwinkel
 
Bekijk ons aanbod
 

Eerlijk en Transparant

VerrekijkerDirect is lid van Thuiswinkel waarborg omdat wij geloven in eerlijkheid en transparantie. De thuiswinkel waarborg is een belangenvereniging die websites controleert op belangrijke criteria. Alleen websites die voldoen aan de criteria van de Wet kopen op Afstand krijgen het Thuiswinkel waarborg certificaat. Een aantal van deze criteria zijn:

Financiële stabiliteit

VerrekijkerDirect wordt jaarlijks gecontroleerd op financiële gezondheid. Alleen als een bedrijf Financieel gezond is mag het lid zijn van ThuisWinkel.org

Duidelijkheid over kosten

Bij VerrekijkerDirect worden alle bestellingen boven € 50,- gratis verzonden binnen Nederland en Belgie. U heeft bij VerrekijkerDirect de mogelijkheid om via verschillende methoden te betalen. Kiest u voor achteraf betalen, dan betaalt u € 2,50 extra aan betaalkosten. Komt u onduidelijkheden tegen? Vul dan ons contactformulier in en wij zullen direct antwoord geven op u vraag en wanneer nodig, dit direct wijzigen op onze website.

14 dagen bedenkperiode

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product retourneren zonder reden van opgaaf. U kunt het product terugsturen naar ons retouradres en ontvangt binnen 14 dagen uw aankoopbedrag (excl. Betaalkosten, retourkosten) teruggestort.

Veilig online winkelen

VerrekijkerDirect is goed beveiligd tegen hackers, virussen en andere bedreigingen. Onze website is volledig in https en voorzien van de laatste SSL certificaat. U kunt bij VerrekijkerDirect veilig online winkelen.

Meer informatie


Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen zijn geen criteria van Thuiswinkel waarborg, maar wij van VerrekijkerDirect vinden uw mening minstens zo belangrijk. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Klantbeoordelingen spelen voor VerrekijkerDirect dan ook een grote rol. VerrekijkerDirect maakt gebruik van beoordelingsplatform The Feedback Company. Een eerlijke en onafhankelijke partij waar u de reviews van onze voorgaande klanten kan lezen.

Tevreden over VerrekijkerDirect?

Schrijf dan nu een review op onze beoordelingspagina

x


VerrekijkerDirect is een initiatief van Meester Penning B.V.