Over VerrekijkerDirect

VerrekijkerDirect is specialist op het gebied van Verrekijkers, Spotting scopes, Nachtkijkers en andere optische instrumenten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor Telescopen, Warmtebeeldcamera's of bijvoorbeeld Observatiekijkers. In onze 150m2 grote showroom hebben wij meer dan 200 artikelen op voorraad. Deze optische apparaten kunt u bij ons komen bekijken, testen en vergelijken.

 

Een verrekijker die past bij uw wensen

De medewerkers van VerrekijkerDirect doen hun uiterste best om een passende verrekijker, spotting scope of ander optisch apparaat te vinden dat voldoet aan jouw wensen. De één gebruikt een verrekijker voor watersport en de ander voor vogelspotten. Ieder type gebruik vraagt om andere producteigenschappen. Wij denken graag met onze klanten mee en gaan altijd op zoek naar de beste keuze, die past bij uw budget.

Daarom VerrekijkerDirect

  • Professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreid assortiment
 
Bekijk ons aanbod
 

 

14 dagen bedenkperiode

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product retourneren zonder reden van opgaaf. U kunt het product terugsturen naar ons retouradres en ontvangt binnen 14 dagen uw aankoopbedrag (excl. Betaalkosten, retourkosten) teruggestort.

Veilig online winkelen

VerrekijkerDirect is goed beveiligd tegen hackers, virussen en andere bedreigingen. Onze website is volledig in https en voorzien van de laatste SSL certificaat. U kunt bij VerrekijkerDirect veilig online winkelen.

 


Klantbeoordelingen

Wij van VerrekijkerDirect vinden uw mening erg belangrijk. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Klantbeoordelingen spelen voor VerrekijkerDirect dan ook een grote rol. VerrekijkerDirect maakt gebruik van beoordelingsplatform The Feedback Company. Een eerlijke en onafhankelijke partij waar u de reviews van onze voorgaande klanten kan lezen.

Tevreden over VerrekijkerDirect?

Schrijf dan nu een review op onze beoordelingspagina

x


VerrekijkerDirect is een initiatief van Meester Penning B.V.