Kowa Observatiekijker BL8H zonder Munt Unit 20x80 Landscope

€ 7295,-
Wij nemen geen (online) bestellingen meer aan!

Kowa Observatiekijker BL8H zonder Munt Unit 20x80 Landscope

Merk: Kowa

€ 7295,-
Op bestelling leverbaar
  • Voor 16.30 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Veilig betalen met iDeal

De Kowa Observatiekijker BL8H is een uitstekende observatiekijker met een vergrotingsfactor van maar liefst 20 x. De Observatiekijker is gemaakt van hoogwaardige optische elementen en zal een zeer helder en duidelijk beeld geven. Door de 80 mm grote objectieflenzen heeft de Kowa Landscope een hoog niveau van lichttransmissie. De hoge lichttransmissie en een vergrotingsfactor van 20 x maken de Kowa 20 x 80 een high-end landscope.

De Kowa 20 x 80 landscope zit bevestigd op een pilaar die de mogelijkheid biedt om de kijker te kantelen en te draaien. Vanwege de uitzonderlijk hoge kwaliteit is deze observatiekijker bestand tegen weer en wind. Het gehele observatiesysteem is waterdicht en gemaakt van metaal. De metalen body is voorzien van een coating die tegen de zwaarste weersomstandigheden is opgewassen. Deze observatiekijker is ideaal voor vogel spotten, astronomie of het bekijken van landschappen. Deze landscope is niet voorzien van een munt unit. De Kowa Bl8h is ook leverbaar met een munt unit.( Kowa BL8H + munt unit)

Plus- en minpunten van de Kowa BL8H observatiekijker

  • De Kowa observatiekijker bl8h is een high end landscope voorzien van Porro prima’s met een rijke scherptediepte en 3-dimensionale beelden Dankzij een 80 mm objectief heeft u een uitstekende lichtinval en een comfortabel groothoek beeld. Deze observatiekijker is gemaakt van een metalen behuizing en bestand tegen alle weersomstandigheden. De observatiekijker is 360 graden te roteren en maakt hem daarom ook bijzonder aantrekkelijk voor vogelspotters en astronomen. Met een verticale aanpassingshoek van 30 graden kunt u zowel naar de sterren als naar objecten op de grond kijken.
  • Deze observatiekijker is niet voorzien van een munt unit. De Kowa BL8H is ook leverbaar in een andere variant () die wel voorzien is van een munt unit.

Kowa BL8H op bestelling leverbaar

Deze observatiekijker is enkel op bestelling leverbaar. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u kiezen uit een aantal configuraties:

  • Statiefhoogte – 135 cm hoog of 160 cm hoog
  • Waarschuwing – Engels of Nederlands

Eigenschappen

Artikelnummer 60387
Merk Kowa
Gebruik Astronomie, Vogels kijken
Kleur Grijs
Afmetingen 320 x 230 x 1600 / 1350 mm
Gewicht 3100 gram
Garantie 10 jaar

Optisch

Uittredepupil 4 mm
Lichtsterkte 16
Diameter objectief 80 mm
Schemergetal 40
Gezichtsveld op 1000m 52 m
Scherp vanaf 20 m

Extra opties

Gasgevuld/waterdicht
Geschikt voor brildragers