Kowa Observatiekijker Highlander BL8J3 32x82 mm Apo

€ 4299,-
Wij nemen geen (online) bestellingen meer aan!

Kowa Observatiekijker Highlander BL8J3 32x82 mm Apo

Merk: Kowa

€ 4299,-
Op bestelling leverbaar
  • Voor 16.30 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Veilig betalen met iDeal

Op bestelling leverbaar
Meer helderheid! Meer scherpte! Comfortabeler observeren! Om te voldoen aan deze criteria, heeft Kowa de observatie verrekijker High Lander 32x82mm gemaakt. Een topklasse waterproof binoculaire observatie met zeer grote lensdiameter. De Kowa Highlander is niet alleen geschikt voor astronomie, maar voldoet ook maar voldoet aan de behoefte van professionele bewaking en observatie.

De objectief lenzen zijn volledig multi-gecoat, hierdoor bent u verzekerd van een helder en duidelijk beeld. De oculairen hebben een breed gezichtsveld. Daarnaast hebben ze een long eye relief, zodat u rustig beeld heeft en goed kunt kijken op verschillende afstanden vanaf het oculair gemeten. Optioneel zijn er ook nog oculairen met 50x en 21x vergroting verkrijgbaar.

Deze High Lander heeft "achromatische lenzen" ! Deze lenzen elimineren vage kleuren (chromatische aberratie) en verbeteren de resolutie en het contrast. Hij heeft een duurzame waterdichte body. De sterke, maar lichte aluminium behuizing is geschikt voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden. De oculairen hebben een gemakkelijke inkijk met een hoek van 45 graden, ideaal voor lange terijn waarnemingen.

Kowa High Lander heeft een individuele scherpstelling. U kunt dus elk oculair afzonderlijk scherpstellen. Met de set-up aanlsuiting kunt u de oculairen eenvoudig wisselen. Daarnaast is hij voorzien van uitschuifbare zonnekappen, voor bescherming tegen hinderlijke zonnestralen of regen.

Optioneel zijn er voor deze High Lander de volgende producten verkrijgbaar:
Aluminium koffer, houten statiefoffer, midden montering, oculairen 21x en 50x.

Eigenschappen

Artikelnummer 60385
Merk Kowa
Gebruik Astronomie;Vogels kijken
Kleur Grijs
Afmetingen 430 mm x 240 mm x 150 mm mm
Gewicht 6,2 kg gram
Garantie 10 jaar

Optisch

Uittredepupil 2,6 mm
Lichtsterkte 6,8
Diameter objectief 71 mm en groter mm
Schemergetal 51,2
Gezichtsveld op 1000m 38,4 meter m
Scherp vanaf 20 meter m

Extra opties

Gasgevuld/waterdicht